ירידה בכמות הזרע , בריא בן 32

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

02/12/2018 | 20:42 | מאת: שי

בן 32, בריא לא מעשן אלכוהול לעיתים רחוקות מתאמן אוכל בריא ונכון.. חשק מיני גם כן גבוה מצטער על התיאורים אבל פשוט אסביר.. בעבר שהייתי גומר הייתי ״ משפריץ״ הרבה וסמיך בשנה האחרונה חלה ירידה חדה! בכמות .. אני אפילו אוסיף ואגיד שאני גומר בהתחלה אני מתסכל ( בשביל להבין) ובשפריץ הראשון אני מרגיש כאילו עומד לצאת מלא ואז לא יוצא כלום ורק אז מתחיל לצאת כמה טיפות וזה נוזל ומטפטף... ממש לא כמו בעבר.. עוד דבר שאני מקיים יחסי מין ארוכים ארוכים ואז ברור שאמור לצאת הרבה אכן יוצא שוב בשפריצים כמו בעבר אבל הם דלילים מאוד ועדינים כמו טיפות ולא סמיכים כמו בעבר השאלה שלי כזאת.. מזה אומר? האם טבעי עם הגיל? האם עליי להיבדק? תודה

לא נראה כבעיה מהותית,בכל מקרה פנה לאורולוג והבדק

03/12/2018 | 22:58 | מאת: שי

אז כן יש סיבה לדאגה? האם תופעת ירידה בכמות הזרע היא תופעה שכיחה? כי אני לא מצליח למצוא מידע באינטרנט

לא נראה מדאיג במיוחד

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע