לקראת נחזרת טריים- מתי להתחיל פרוגסטרון?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

18/10/2018 | 10:25 | מאת: יעל

שלום פרופ' - אני לקראת החזרת טריים בתרומת ביצית, לוקחת אסטרופם מיום 3 למחזור- עשיתי א.ס + דם ביום ד' , רירית 9 , פרוגסטרון קטן מ-2. ההחזרה אמורה להיות ביום רביעי הבא (עובר בן 3 ימים). השאלות שלי: 1. ממתי להתחיל לקחת את פרוגסטרון (אוטרוגוסטן+קרינון) 2.האם כדאי לבצע שוב בדיקת דם + א.ס לפני שמתחילה פרוגסטרון כדי לוודא שהערכים עדיין תקינים (דם+רירית) אולי יש לך עצה נוספת שתעזור להיקלטות? תודה רבה :)

1.הייתי מתחיל את החשיפה החל מיום א 2.בהחלט יש מקום לבצע בדיקה חוזרת לפרוגסטרון ביום א לפני נטילת הפרוגסטרון

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע