האם אחוז ההריונות גבוה יותר בנשים שמקיימות יחסי מין או שעשו פיפל

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

01/08/2018 | 06:49 | מאת: קרן

שלום פרופ' שמעתי הרצאה על מחקרים בתחום ההשרשה ושם נאמר שנוזל הזרע מעורר את הרירית לקליטת עובר וגם פיפל, האם אפשר להסיק מכך 1.שנשים יחידניות צריכות לעשות פיפל כדי לשפר את פוטנציאל ההשרשה? 2. האם נשים שקיימו יחסי מין לאחר החזרה אחוז ההשרשות וההריונות גבוה יותר? , מה דעתך?

לא תומך בשתי הגירסאות,לעומת זאת הייתי בהחלט שוקל בגיל מעל 40 לפנות לאלתר לטיפול הפריה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע