לבידו נמוך בדיקת הורמונים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

19/06/2018 | 14:31 | מאת: אבי

שלום ד"ר עקב חוסר חשק מיני ובעייה להחזיק זיקפה באקט מיני כולל תחושת עייפות תמידית ודכדוך עשיתי בדיקת טסטוסטרון ונאמר לי ע"י אנדרוקרינולוג של הקופה שכיוון שהתוצאה בטווח הנורמה אפילו שזה ברף הנמוך זה עדין תקין.רציתי לשאול לדעתך לעיניין התוצאות כי אני מרגיש את כל מה שמאפיין טסט נמוך: Prolactin.97 טסט טוטאלי.11.9 Shbg.34 טסט חופשי.0.239 שהטווח התחתון 0.225 תודה

יש לברר אם בעיית התפקוד אינה פונקציונאלית,הורמונאלית,או אורגנית,ורק אם כל הפרמטרים תקינים ניתן להוסיף טסטוסטרון בג׳ל כדי לשפר את התפקוד

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע