שאלה.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

21/05/2018 | 18:46 | מאת: אנונימי.

שלום רב פרופ' אשכנזי, בן 40 (לא נשוי עדיין), עקב החמרה קלה במצב הרפואי שככל הנראה נקשרת גם לעניין הפריון, רציתי לשאול, האם ניתן לשמר בתקופה הנוכחית זרע בבנק הזרע או בכל מקום מיועד אחר לתקופה מסויימת, ומקסימום לאחר תקופה מיועדת, במידה ולא אזדקק, אוכל אפילו לתרום לכל חפצה (ללא כל תמורה כמובן). במידה וכן איך ניתן לעשות זאת? ולכמה זמן (הכי הרבה) ניתן להקפיא / או לשמר זרע בארץ? תודה מראש.

שימור זרע לצורכי פוריות עתידיים אפשרי בכל בנק זרע כנגד תשלום וביצוע בדיקות

23/05/2018 | 11:08 | מאת: אנונימי.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע