דגימת זרע תקינה להזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

20/01/2018 | 18:28 | מאת: אלון

שלום רב.קראתי שדגימת זרע תקינה להזרעה מוגדרת כדגימה עם מינימום 2 מליון תאי זרע איכותיים שעברו השביה.הדגימה שלי היתה 0.6 מיליליטר והכילה 7.4 מליון תאים עם תנועתיות טובה ולא היתה אינדיקציה לגבי המורפולוגיה שלא ניבחנה.מכיוון שבבדיקות שיגרתיות שעשיתי לפני חצי שנה ושנה נמצא כי המורפולוגיה התקינה היא בסביבות 5 אחוז ו5 אחוז מתוך 7.4 מליון הנ"ל זה בסביבות 350 אלף זרעונים מהירים ועם מורפולוגיה תקינה לכן בסך הכל מדובר בדגימה לא טובה להזרעה שאין סיכוי או שהסיכויים נמוכים שתצליח?

גם לדגימה מהסוג המדובר יש סיכוי להצליח לאחר השבחה בהזרקה תוך רחמית

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע