כיסוי ה"חלון הפורה"של האישה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

27/12/2017 | 10:30 | מאת: אלון

שלום לך. בן 46. כדי לכסות את החלון הפורה של האישה מהימים 12 עד 16 למחזור היחסים התחילו ביום ה12.אחרי 24 שעות שוב יחסים.אחרי 14-15 שעות נוספות שוב יחסים(בפעם השלישית)ואחרי 21-22 שעות שוב(פעם רביעית)היה נסיון לפעם חמישית אחרי 24 שעות נוספות אך היה קשה לפלוט זרע אז ויתרתי.מקווה לפלוט שוב ובפעם האחרונה לכיסוי החלון אחרי 40 שעות מהפעם הרביעית. האם לאור הנ"ל זה תקין שהתקשתי לפלוט בפעם החמישית בהתחשב במרווחי הזמנים שתארתי? ושאלה נוספת-בהנחה שאצליח אחרי 40 השעות מהפעם הרביעית לפלוט בפעם החמישית-האם יהיה כיסוי מושלם ל"חלון"ההזדמנויות להפריה או שיהיה"חור"והכיסוי לא יהיה מושלם?

עיתוי היחסים ומספרם בהחלט סיפק כיסוי מתאים לתקופת הפוריות הצפויה אולם בסיכומו של דבר לאיכות הזרע ישנו התפקיד המכריע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע