הריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/11/2000 | 19:24 | מאת: ניב

אנו רוצים להשיג הריון, מה התדירות הממומלצת מבחינת איכות הזרע ( בהנחה כמובן שהאיכות תקינה). האם העובדה שכבר היה בעבר הריון אחד יכולה להצביע על כך שגם בעתיד איכות הזרע תהיה תקינה, או, שאם הזמן משתנה איכות הזרע? האם תרופות פסיכיאטריות יכולות להשפיע על איכות הזרע? תודה מראש.

25/11/2000 | 22:01 | מאת: ד"ר רון האוזר

באם איכות הזרע תקינה, מומלץ על קיום יחסי מין כל יום עד יומיים סביב תקופת הביוץ. השגת הריון בעבר מעודדת כמובן, אך יש גם אפשרות של שינויים באיכות הזרע משך השנים מסיבות שונות.

26/11/2000 | 18:05 | מאת: ניב

תודה רבה על ההתייחסות, האם תוכל לומר אם תרופות פסיכיאטריות משפיעות על איכות הזרע? תודה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע