אורך מחזור יצור תאי זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

01/09/2017 | 08:08 | מאת: אלון

שלום לך. אני בן 45.קראתי שאורך מחזור ייצור של תאי זרע הינו 90 ימים ובמקום אחר היה כתוב שזה בין 70 ל90. באמצע אפריל האחרון בני האיר לי בתור מעשה קונדס עם עט לייזר על האשכים והיה לי חשש שזה פגע בפוריות שלי. הצלחתי להפרות את אשתי בביוץ שהיה ב16 ליולי וההריון נפל ולכן חשוב לי לדעת שהפוריות שלי תקינה בעקבות הארוע עם עט הלייזר. האם מעצם זה שעברו בין 90 ל95 ימים מהארוע עם עט הלייזר ועד שהפרתי את אשתי אני יכול להגיע למסקנה חד משמעית שלמרות הארוע עם העט-הפוריות שלי לא נפגעה?

הסבירות שקרן הליזר שמקורה מהעט פגעה בתפקוד האשך הנה נמוכה ביותר

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע