הקשר בין דיאטה ופוריות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

05/05/2017 | 14:47 | מאת: דני

גילי 45,גובהי 179 ומשקלי כיום 97.בעוד 7 שבועות יש לי ארוע ואני רוצה להוריד כמה שיותר במשקלי בתקופה זו אך מבלי לפגוע בפוריות.מהו בקירוב מספר הקילוגרמים המקסימלי שאוכל להוריד? הערה:אני מתכוון להמעיט באכילת פחמימות כגון פסטות ולחם ולהרבות יחסית באכילת בשר,דגים,פירות וירקות(אלא אם כן תיתן לי המלצות אחרות שלא יפגעו לי בפוריות במהלך הדיאטה)

בכל מקרה הירידה במשקל והאכילה הבריאה יותר רק יכולים להטיב עם הפוריות שלך

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע