בדיקת זרע פענוח הבדיקה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

26/04/2017 | 12:40 | מאת: ירון

אשמח לפנעוח

26/04/2017 | 12:54 | מאת: שוב אני

https://goo.gl/N2i1BN בן 18 . אשמח לפענוח ואם יש מה לעשות עם המצב. וריקוצלה דרגה הכי נמוכה,רופא חשב שחסר השפעה ונתן לי לעשות בדיקה כדי שאהיה רגוע,אך לדאדבוני מבין שלא יצא טוב במורפולוגיה . אשך 28 ימין ו10 סמק שמאל.

מתקבל הרושם שלמרות שמדובר בוריקוצל קטן יש סיכוי שהוא משפיע על מאפייני הזרע,יתכן שיש לשקות בכל זאת תיקון וריקוצל

26/04/2017 | 18:45 | מאת: ירון

תדה על התשובה םרופסור. יש השפעה ל3 מיליון תאים תאים לבנים ? או שזה לא קשור והאם המצב נחשב חמור ביותר.. קצת חושב על זה בזמן האחרון...תודה על העזרה

בהחלט יתכן שקיימת השפעה,כמות כזו של תאים לבנים בנוזל הזרע יכולה להצביע על דלקת כרונית באברי הרביה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע