הפרשה בזיבה למרות הכדורים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

06/04/2017 | 02:01 | מאת: אליעזר

בזמו הדגירה של הזיבה (עוד לפני שפרצה) טופלתי בכדורי אנטיביוטיקה לדלקת מסוימת נאמר לי ששלושה כדורים אלה לא יעצרו את הזיבה .כנראה . השאלה :האם במצב זה לכשתפרוץ הזיבה היא תפרוץ כרגיל -הפרשה כבדה של זיבה

מאוד יתכן שהכיסוי האנטיביוטי שנטלת אינו מתאים או מספיק,כך שאם נחשפת לחיידק אתה צפוי לסבול מהתסמינם-פנה לבדיקה מיידית כדי לאתר את החיידק ולקבל טיפול מתאים

06/04/2017 | 12:22 | מאת: אליעזר

הבנתי מצויין דוקטור .ואעשה כך !! רק למען הסר ספק כשאתה אומר שאני עשוי לסבול מהתסמינים -- הכונה להופעת ההפרשה הכבדה (המסורתית) של הזיבה . ואולי קצת מוחלשת (מעט) עקב הכדורים הלא ספציפיים --האם הבנתי נכון

07/04/2017 | 06:01 | מאת: אליעזר

אנסה לחדד את השאלה .עשיתי בדיקת פוריות רגילה (כולל מתן שתן) ואחרי שבוע ויותר קיבלתי תשובה .שאני בסדר (פורה) ונתנו לי איזה שני כדורים ואמרו לי זה לדלקת .וזהו -אני מניח שבבדיקה כזאת של הזרע אם היו רואים משהו כמו מחלת מין היו מציינים מזהירים (אני נשוי)!? אז אני מניח כנראה זאת היתה דלקת שלא שייכת למין --או מהשתן .

07/04/2017 | 10:43 | מאת: אליעזר

אנסה לחדד את השאלה .עשיתי בדיקת פוריות רגילה (כולל מתן שתן) ואחרי שבוע ויותר קיבלתי תשובה .שאני בסדר (פורה) ונתנו לי איזה שני כדורים ואמרו לי זה לדלקת .וזהו -אני מניח שבבדיקה כזאת של הזרע אם היו רואים משהו כמו מחלת מין היו מציינים מזהירים (אני נשוי)!? אז אני מניח כנראה זאת היתה דלקת שלא שייכת למין --או מהשתן .

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע