ממצאי חיידקים בבדיקת זרע :

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

28/03/2017 | 10:10 | מאת: עופר

שלום , בבדיקת זרע שערכתי נמצאו : Ureaplasma urealyitum Streptococcus Spp )Anaerobic( הומלצה אנטיביוטיקה בשם ציפרוקסין 500MG פעמיים ביום 10 ימים . מכיון שתור לאורולוג לוקח חודש ברצוני לשאול : 1. האם להתחיל לקחת את האנטיביוטיקה ? 2. האם ישנה מניעה בקיום יחסי מין עם אישתי בתקופה הזאת עד שלילת הממצאים ? 3. האם ממצאים אלו קשורים לבעיות שנמצאו בתנועת הזרע ובאיכותו ? תודה ,

ההמלצה היא להתחיל טיפול אנטיביוטי לאלתר,הממצא לא יפגע באישתך,ובהחלט יתכן שהוא פוגע באיכות הזרע המתקבל

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע