עזרה בפענוח תוצאות לאחר כאבים ואולסאונד

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

21/02/2017 | 13:02 | מאת: במבה

שלום רב, לאחר כאבים באשך שעברו נשלחתי לבדיקת אולטסאונד וישנה וריקוצלה קלה ולאחר מכן לבדיקת זרע אודה על עזרתך. נפח זרימה 2ML ריכוז תאי זרע במליונים 74 סך הכל תאי זרע במליונים 148 תנועתיות באחוזים 35 דרגה 3 חיוניות באחוזים 75 חומציות 8.1PH צמיגות לא צמיג בדיקה מורפולוגית: תאים תקינים באחוזים 5. TAPERING LONG ACROS.REG SHORT ACROS = 0 NECK PATHOLOGY- 6 TAIL PATHOLOGY -3 OTHER-86 LONG POST ACROS -0 נוגדנים בזרע-מוקפא-לא

הבדיקה בגבול התקין

23/02/2017 | 10:09 | מאת: במבה

תודה על תשובתך. האם אפשרי להקלט להריון או רצוי התערבות ניתוחית לתיקון וריקוצלה שיכול לשפר יותר את איכות הזרע?

בהחלט יש סיכוי להרות ללא כל התערבות בשלב זה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע