סיכוי של הזרעה ראשונה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

16/02/2017 | 21:31 | מאת: חלי

היי , חייבת תשובה בהקדם כי אני קצת בערעורים אם זה יצליח . על פי הבדיקות של בעלי הופננו להזרעה לצערי . התוצאות של בעלי הם: ריכוז 8 , סך הכל תאי זרע 52, תנועתיות 45 ומורפולוגיה 4 השאלה שלי אם זה יצליח בהזרעה הראשונה שלנו? אני קצת מותשת מכל העיניין כי הרופא שלנו אמר שלפי הנתונים אין כל כך סיכוי שהזרעה תצליח . פשוט חייב להתחיל את זה בשביל להגיע להפרייה. בבקשה תשובתכם בשביל לדעת איפה אני עומדת ואשמח לתשובה מפורטת.

בהחלט רצוי להתחיל טיפול עם השבחות והזרעות

18/02/2017 | 19:37 | מאת: חלי

כן ידוע שיש צורך בטיפול של הזרעה. השאלה אם יש סיכוי גבוה שזה יצליח בהזרעה הראשונה??? או שלפי הנתונים לא יצליח.

כ-20% סיכוי

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע