בעיות בזקפה וחשק מיני

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

04/11/2000 | 00:37 | מאת: אבי

לכבוד מנהל הפורום אני גבר בן 65.לפני עשר שנים עברתי ניתוח לכריתת ריאה בגלל גידול,אולם לא קבלתי שום טיפולים .מה שקרה לי שלא יכולתי להגיע לזיקפה וליחסי מין תקינים.בדיקת הטסטוסרון הראתה שהטסטוסטרון נמוך ביותר.כיום הבדיקה האחרונה הראתה 6.4 במשך כל השנים קבלתי פרובירון במינון של 25 מ"ג ביום אולם התרופה לא עזרה ולא עוזרת גם כיום בקשתי מהרופא להגדיל לי את המינון אולם הוא סרב בטענה שהגדלת המינון יכול לגרום לסרטן הערמונית ולמעשה אין מה לעשות. אודה לקבל את חוות דעתך ואולי המלצה לדרך טיפול חדש בכבוד רב אבי

04/11/2000 | 16:09 | מאת: ד"ר רון האוזר

פתרון בעיות זקפה וחשק מיני מחייבות בירור מקיף של מספר גורמים רפואיים: אנדוקרינים, וסקולרים, נוירולוגים פסיכולוגים ועוד. אני מציע לך לפנות למרפאה המתמחה בתחום לשם בירור.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע