Fsh

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

06/11/2011 | 20:18 | מאת: שרית

יש שאלה שמעניינת אותי האם fsh עולה מהיום השלישי למחזור לחמישי למחזור עשיתי בדיקת דם ביום החמישי יצא לי 6.3 ואני רק בת 24 אני רואה שבנות בנות 35 עם fsh כמו שלי

06/11/2011 | 21:36 | מאת: פרופ' שחר קול

לא, הוא לרוב יורד מיום 3 ליום 5. זה מעקב מיותר ומזיק שכן הוא מכניס מחשבות שווא וחששות חינם.

07/11/2011 | 20:43 | מאת: שרית

הבנתי השאלה אם בעוד שנה זה יכול להגיע לעשר כל כמה זמן זה עולה בערך?ממד מודאגת אני לפני טיפולי פוריות ולא בא לי שזה יהווה בעיה נוספת מספיק שהזרע חלש ושאלה אחרונה האמת שלא היתי ערה שעתים לפני הבדיקה בלי קשר האם יש סיכוי שחודש הבא זה ירד

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית