ערכים לפני שאיבה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/06/2011 | 18:56 | מאת: אור

שלום רב, לפני 3 חודשים עברתימ חזור טיפול ראשון של IVF. טיפול זה הופסק עקב גירוי יתר ולא התבצעה שאיבה. היום אני בסופו של מחזור הטיפול השני, יומיים לפני שאיבה. הערכים הם: E2: 18628 pmol/L PROGESTERONE - 1.7 nmol/L האם אלו ערכים תקינים או שישנה אפשרות לגירוי יתר פעם נוספת?

20/06/2011 | 19:17 | מאת: פרופ' שחר קול

כן, ערכים אלו הם בתחום המסוכן לגירוי יתר, אלא אם תקבלי אגוניסט לביוץ, במקום אוביטרל.

20/06/2011 | 19:43 | מאת: אור

בהמשך לתשובתך- אני אמורה להזריק היום בעשר בלילה אוביטרל - האם אתה ממליץ לא לעשות זאת? אני לא תופסת אף אחד מהרופאים באו המזכירות במרפאה בשעה כזאת...

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית