בטן נפוחה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/09/2014 | 14:42 | מאת: אני

שלום בתחילתו של ההריון (4) לאחר קבלת הורמונים.הבטן שלי נפוחה מאוד וקשה לי לישון בלילה .יכולה לישון רק על הגב. ממה זה נגרם והאם זה הולך לעבור בזמן הקרוב? כבר הרבה זמן לא ישנה טוב...לא יכולה להתעמל ובכלל לא נעים...מה אפשר לעשות על מנת להקל? תודה

20/09/2014 | 10:04 | מאת: פרופ' שחר קול

התלונות מתאימות לגירוי יתר של השחלות. רצוי לסור לבדיקת הרופא המטפל.

20/09/2014 | 10:08 | מאת: אני

הייתי במוקד ובדקו אותי. ראו שיש לי ציסטות ושלוש גדולות בגודל של 2.5 ו-3.5 ס"מ. חוץ מזה בדיקות הדם תקינות. האם הנפיחות היא מזה? (נפיחות משולבת בגזים) האם אפשר להתעמל? פילאטיס? עיצוב? בדכ בפילטיס עושים גםתרגילים לבטן האם צריך להמנע? תודה

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית