תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

30/08/2011 | 01:07 | מאת: ירון

שלום, ביצעתי אתמול בדקית זרע והגיעו אליי התשובות, אודם לכם אם תוכלו להציץ בקובץ התמונה המצורף ולומר לי האם הכל בסדר. אני בן 23 והסיבה שביצעתי את הבדיקה היא בגלל שאני נוטל פרופסיה כל יום במשך שנתיים כמעט. תודה דגימה מקורית (לעומת ערכים תקינים) תקופת ההתנזרות:3 ימים (ערכים תקינים: 4-3 ימים) אופן נתינה:אוננות צבע: צהבהב (ערכים תקינים: צהבהב) התנזלות לאחר 30 דקות : + (ערכים תקינים: +++) נפח: 3.0 מ"ל (ערכים תקינים: 4.5-1.5 מ"ל) ריכוז : 140x10 תאי זרע/מ"ל (ערכים תקינים: > 20x10 / מ"ל) (יש סימן עיגול קטן מעל העשר) pH : 7.8 (ערכים תקינים: 8-7.2) תנועתיות: 68% (ערכים תקינים: > 40%) סוג תנועה: פרוגרסיבית 59% אסטנית: % מקומית % סיבובית % ליוקוציטים:____בודדים/מ"ל (ערכים תקינים: < 1x10/מ"ל) (יש עיגול קטן מעל העשר) אגלוטינציות: שלילי (ערכים תקינים: שלילי) SWIM UP ריכוז: X10 (יש סימן של 6 קטן מעל העשר) תנועתיות: % Total motile count: X10 (יש סימן של 6 קטן מעל העשר) מורפולוגיה לפי kruger strict criteria תאים תקינים: 6% > 14% פתולוגיות ראש: 83% פתולוגיות זנב: 11% ------------------------- הערות: צמיגות גבוהה מאוד

30/08/2011 | 09:02 | מאת: ד"ר שחר קול

תקין (לפי הגדרת ארגון הבריאות העולמי, מעל 4% תקינים - תקין).

30/08/2011 | 19:50 | מאת: ירון

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית