ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/10/2012 | 10:57 | מאת: לי

לרופאים שלום , תודה רבה שאתם קיימים ועושים עבודת קודש ברצוני לשאול שאלה במשך החודש כולל לפני הביוץ יש לי הפרשות סמיכות לבנבנות הבנתי שלפני הביוץ זה אמור להיות שקוף האם זה אומר שאין ביוץ מכוון שההפרשות סמיכות רק במצב של גירוי הם נהיות שקופות האם דבר זה אינו מעיד שאין ביוץ כי הבנתי שהם אמורות להיות שקופות לפני ביוץ

19/10/2012 | 18:12 | מאת: פרופ' שחר קול

בעבר תיזמנו הביוץ לפי אופי ההפרשות ומדידות חום. בטכנולוגיות של היום משיגים דיוק רב יותר ומידע חשוב נוסף, לכן היום לא מסתמכים על פרמטרים אלו בנושא.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית