החזרת עוברים

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

18/10/2012 | 20:15 | מאת: ליהי

שלום דר' קול, אמורים להחזיר לי עוברים. רציתי לשאול1. האם זה כואב???האם החזרת העוברים דומה להזרעה? היסטרוסקופיה? 2.האם עושים חיטוי בפנים לפי ההחזרה כי כשעשיתי היסטרוסקופיה החיטוי נורא שרף בפנים. 3.הבנתי שצריך לשתות הרבה כדי למנוע הצטברות נוזלים. האם כדאי לשתות משקים משתנים, כמו קפה, קולה? תודה רבה לך מראש על התשובות והמשך יום טוב! ליהי

18/10/2012 | 21:06 | מאת: פרופ' שחר קול

הפעולה קצרה ולא כואבת. לא משתמשים בחומרי חיטוי שורפים. עדיף לשתות מים. פשוט מים. לא קולה לא קפה לא משקאות דיאט רק מים אפשר קרים

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית