האם ועדת חריגים במכבי, לענין IVF

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

10/10/2012 | 21:26 | מאת: שרה

יכולה לקצר תהליכים לבת 44, כך שתלך ישר ל-ivf, מבלי כל נסיונות ההזרעות עם הורמונים (כ-3). שנשמע כמו פרוטוקול יבש. או הכל תלוי בהמלצת רופא? שגם הוא כמדומני לא יכול לקצר תהליכים, אלא אם כן משלמים כ-18000 ש"ח להפריה שכזו פרטית. האם יש תקדימים שכאלו?

11/10/2012 | 08:54 | מאת: פרופ' שחר קול

מציע לבקש מרופא הנשים למלא טופס בקשה לטיפול IVF יש למלא את כל הנתונים,ולנמק בהרחבה מדוע מומלץ להמשיך ב - IVF ולא בטיפולים אחרים. ככל שהמידע יהיה רב יותר, מפורט ומשכנע, יש יותר סיכו לקבל אישור.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית