פרוגרסטרון שבוע אחרי ביוץ

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

16/08/2011 | 16:12 | מאת: פעם ראשונה

שלום ד"ר, עשיתי בדיקת דם שבוע לאחר הביוץ הבוקר) ולהלן התוצאה E2 - 601 פרוגרסטרון 31.9 תזכורת: שבוע שעבר 8.8. E2 - 715, פרוגרסטרון 3.8 האם העליה תקינה? מה השלב הבא? האם צריכה לעשות את הבדיקה הזו שוב השבוע או שבוע הבא? אם הביוץ היה בלילה בין ה 8-9.8 מתי לעשות בטא? אני בלי טיפולים ובלי כלום, אך כן פוליצסטית אם חשש לרחם דו קרני או מחיצתי. מודה לך על התשובות

17/08/2011 | 19:42 | מאת: ד"ר שחר קול

אין משמעות ל"פוליציסטית" אם את מבייצת סדיר באופן טבעי. סתם מילה ארוכה ולא נעימה... כיוון שהיה ביוץ, יש להמתין 14 לאחר הביוץ ולבצע בדיקת הריון. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית