BETTA חיובית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

03/10/2012 | 12:31 | מאת: אורטל

שלום ד"ר מחזור אחרון 30.08 התחלתי בתאריך 23.09 ועד אתמול 02.10 להזריק לעצמי דקפפטיל.כהכנה לסבב חדש של IVF. אך היה לי איחור במחזור עשיתי ב. שתן שיצאה חיובית והיום עשיתי ב.ד להיריון הנה התוצאות: E2 917 PMOL/L PROG. 52.7 NMOL/L BETTA 902 IU/L אני יודעת שזה היריון. אבל האם התוצאות תקינות? סבירות לגיל ההיריון? אנא תשובתך! אני מלאה התרגשות ופחד תודה רבה!

03/10/2012 | 14:34 | מאת: פרופ' שחר קול

הכל נראה מצוין! יש להמשיך מעקב. בהצלחה.

03/10/2012 | 17:05 | מאת: אורטל

שלום ד"ר הרופא בקופת חולים הורה לקחת 2 פתילות פרוגסטרון 3 פעמים ביום. האם אתה רואה את זה כנכון? מתי אני אמורה לעשות עוד ב.ד? סליחה על כל השאלות, אבל בקופה עובדים ימים קצרים ואין ביכולתי לברר את הכל. אנא תשובתך תודה רבה!

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית