היסטרוסקופיה ויחסי מין

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

03/10/2012 | 06:41 | מאת: מיכל

שלום , בגלל החגים אני עושה היסטרוסקופיה ביום ה 14 של המחזור. נאמר לי לא לקיים יחסי מין לפני ( או לקיים עם קונדום) לאחר הבדיקה האם ניתן לקיים יחסי מין? זה לא פוגע במשהו? אמורים להיות כאבים או דימום? פשוט חבל לי לפספס את החודש בגלל הבדיקה

03/10/2012 | 10:19 | מאת: פרופ' שחר קול

לגבי דימום: תלוי מה מבצעים במסגרת ההיסטרוסקופיה. אם רק אבחנתית - לא צפוי דימום או כאבים. לגבי יחסי מין - אם מדובר בהיסטרוסקופיה אבחנתית בלבד - אין בעיה. אם משהו אחר - יש להתייעץ ספציפית עם הרופא המבצע. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית