האם בר- יישום לתמרן בין מרפאת בריאות האשה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/10/2012 | 01:45 | מאת: טינה

לבין הזרעות בבתי חולים בלבד. נראה על פניו שמתפספסים ביוצים יקרים, בניסיון רדיפה אחרי תורים במרפאה ציבורית. האם חששי מוצדק ? ועדיף ישר ללכת לרופא פרטי (שרק 3 ייעוצים בשנה ניתנים לנו). כי הגיל כבר מאוחר מאוד, אך בטיפול IVF ניתן "לתפוס" כמה חודשים במכה....

02/10/2012 | 08:36 | מאת: פרופ' שחר קול

מומלץ לעבור לטיפול במכון בריאות האישה של קופת החולים שלך. אין צורך בבית חולים כדי לבצע הזרעות.

02/10/2012 | 21:37 | מאת: טינה

לניוד. כך נמסר לי במרפאת בלפור (רק מבנק פרטי). האם ידוע על בי"ח ציבורי שכן נותן להוציא זרע לשם הזרעות? הגם שזה נשמע די מפחיד משהו, שמא הזרע ייפגם וכו'. וגם פחות נוח.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית