דימום יום אחד

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

01/10/2012 | 02:42 | מאת: מנסים

חג שמח דר, אני אמורה לעשות בדיקות דם לפני פתיחת תיק להפריה. הרופא אמר לבצע אותם ביום 3 למחזור. אתמול יום א היה אחר הצהריים 2 כתמים אדומים ואחר כך אחרי קיום יחסים היה עוד די הרבה דם . האם אפשר לראות בזה מחזור? אציין שהיום כלום לא בניגוב ולא על גבי הפד לא היה כלום. יכול להיות שזה מחזור כה קצר? אני מחכה לו כבר חודש ו 5 ימים מאז הפעם הקודמת. סליחה למעשה הייתה הזרעה שלא הצליחה (בטא שלילי לאחר שבועיים) וחיכי לקבל (24/9 זה בדיוק חודש מהחמזור הקודם). סליחה על כל המגילה אבל אשמח לדעתך. עוד דבר הוא שאני פוליציסטית. חג שמח ותודה

01/10/2012 | 06:56 | מאת: פרופ' שחר קול

דימום לאחר יחסים מחייב התייחסות בשאלה של בעיה בצוואר הרחם. לא ברור למה הכוונה שאת פוליציסטית. אף אין לך ביוץ טבעי אין כל חשיבות למועד ביצוע בדיקת הדם לפרופיל הורמונלי. לכן, אפשר לראות בדימום המועט שהיה מחזור

01/10/2012 | 09:33 | מאת: מישהיא

תודה דר על תגובתך המהירה אפילו בחג. ציינתי את העובדה שאני פוליצסטית מכיוון שלפני ההזרעות המחזורים היו לא סדירים וכך גם הביוץ בתקופת ההזרעות קיבלתי כמושעון כל 30 יום. לגבי מועד ביצוע הפרופיל אני לא מבינה אותך, סליחה אם זה לא משנה מדוע כתוב על ההפניה ביום השלישי למחזור? הדימום החל לפני קיום היחסים אומנם ממש מספר טיפות אך לא בגלל קיום היחסים. ומה כוונתך בעיה בצוואר הרחם? האם צריכה ללכת למוקד או מחר יכולה בבוקר באולטרסאונד רגיל? תודה רבה

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית