כאבים לאחר הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

14/09/2012 | 18:21 | מאת: מיכל

ד"ר שלום. עברתי לפני כשלושה שבועות הזרעה תוך רחמית,(מתורם), ללא מתן הורמונים וזו הפעם הראשונה שלי כטיפול ובכלל. (מאחר וכל חיי הקפדתי על יחסים מוגנים). לאחר ההזרעה ובמהלך שלב ההתעברות (שכשל)חשתי בכאבים בבטן התחתונה ובמיוחד בצד ימין.גם היום כשלושה שבועות אחרי יש לי פה ושם כאבים.(בבדיקת אולטראסאונד הכל תקין) האם זה נורמאלי ? והאם זה קשור לעובדה שיש לי רחם שרירני ? תודה ושנה טובה

15/09/2012 | 08:39 | מאת: פרופ' שחר קול

הזרעה תוך רחמית אינה גורמת לכאבים לאורך ימים, ובוודאי לא למשך 3 שבועות.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית