הפרייה שנייה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

05/09/2012 | 16:40 | מאת: לילי

בהפריה הראשונה שנכשלה הקפיאו 4 בלוציסטים שחולקו ל2 מבחנות , הוסבר לי שיתאימו לשתי ניסיונות (2 עוברים בכל פעם) את העוברים הקפיאו ביום החמישי ואני נמצאת כשלושה שבועות אחרי מחזור ושבוע אחרי ביוץ ההחזרה אמורה להתבצע מחר שבוע ויום לאחר ביוץ. האם זה לגיטימי? איך מתבצע החישוב של ההחזרה ? במה תלויה הקליטה של הבלוציסט ברחם? תודה

05/09/2012 | 21:10 | מאת: פרופ' שחר קול

יש להפשיר ולהחזיר לרחם 5 ימים לאחר הביוץ, אם העוברים הוקפאו ביום 5. הקליטה תלויה באיכות העוברים.

08/09/2012 | 02:36 | מאת: לילי

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית