איזה בוקר....

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

02/09/2012 | 13:41 | מאת: מוריה

וואי איזה בוקר עבר עליי.... היום ה-30 להחזרה של עוברים מופשרים. הגעתי לבדיקת דם ואולטרסאונד לאחר שהבטא עלתה בצורה איטית ולא ממש הכפילה את עצמה (35, 62, 140, 501). הגעתי מיואשת אחרי שהבנתי מהאחות שכנראה טוב לא ייצא מזה. באולטרסאונד היה חשד להריון חוץ רחמי שלחו אותנו ואז היינו צריכים לחכות לרופאה מומחית יותר בתחום כשהיא הגיעה (אחרי קרוב לשעתיים) היא שללה הריון חוץ רחמי (תודה לאל) אך הרגשתי שהיא מדברת "מעליי" ולא אליי. כבר הכינו אותנו שכנראה הבטא מתחילה לרדת ו"שלא נורא וכו' וכו'" לא מזמן התקשרה אליי האחות ודיווחה לי שהבטא עלתה למעל 1000 (אני לא זוכרת במדוייק) היא נשמעה מאוד מבולבלת ועכשיו גם אני כבר מבולבלת.... מה דעתכן?

02/09/2012 | 13:58 | מאת: מוריה

אני בשבוע 5 או 6

06/09/2012 | 19:56 | מאת: מוריה

היום (היום ה-35 או 36 להחזרה) עשיתי בדיקת בטא והתוצאה הייתה 2100 - תקין?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית