שאלה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

31/08/2012 | 08:04 | מאת: נורית

שלום, אני בת 31, כל הבדיקות תקינות. הייתי נשואה עד לא מזמן למישהו שגם כל הנתונים שלו היו תקינים,היינו בטיפולי (רק הזרעות פוריות כשנה ולא הצלחנו, לא הספקנו לעשות IVF. עכשיו פגשתי מישהו שלפי בקשתי מסיבות ברורות עשה בדיקת זרע- הכל תקין ואף דומה מאוד לתוצאות של הגרוש. שאלה: 1.האם עצם העובדה שלא הצלחנו עם הבעל הקודם בטיפולי פוריות מעלה הסיכוי גם עם הבן הזוג הנוכחי? לשניהם אין ילדים. 2. יכול להיות שנצליח להשיג הריון באופן ספונטני או שכדאי ישר ללכת על הזרעות/הפריה? תודה והמשך יום טוב.

31/08/2012 | 08:19 | מאת: פרופ' שחר קול

1. כן, לכן יש טעם להקצות תקופה קצרה יחסית לפני שמתחילים בטיפולים. 2. בוודאי שיש סיכוי להריון ספונטני.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית