בדיקת זרע וחוסר פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

30/08/2012 | 09:21 | מאת: אושרת

שלום דר קול, רציתי לשאול האם מורפולוגיה 3% ( רשום בבדיקה Strict Criteria תקין מעל 14%, גבולי בינוני 4-14%)+ סה"כ זרע בזירמה 39 מלנ( נורמה מעל 50 מלנ) ושאר הנתונים תקינים כולל תנועתיות מאוד טובה יכולים להוות מכשול אמיתי בהשג הריון ספונטני או בהזרעות? ( עשיתי מספר הזרעות שנכשלו) תודה והמשך יום טוב

30/08/2012 | 09:24 | מאת: פרופ' שחר קול

עקרונית - יכול להיות, אם כי יש לדעת את מלוא הפרטים של הברור.

30/08/2012 | 09:33 | מאת: אושרת

אני בת 28, כל הבדיקות תקינות כלל דם,היסטרוסקופיה,צילום רחם, בעלי 32 הבדיקה המלאה לאחר יומיים התנזרות: מראה כללי: N נפח זירמה 1.5 ריכוז במיליונים 26 מלנ סה"כ תאי הזרע במיליונים 39 מלנ תנועתיות 55% דרגה 4- מתקדמת חיוניות 80% חומציות 8.1 צמיגות N תאים תקינים 3% לפי דעתך זרע כזה יכול להיות גורם לחוסר פוריות כולל ההזרעות שלא הצליחו? תודה והמשך יום טוב

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית