נשים בנות 44 חסומות למתן שירות בבלפור?

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

27/08/2012 | 15:29 | מאת: הילה

שלום דר' קול, האם יש סיבה מיוחדת בה לא רוצים רופאים לראות, לפתוח תיק, למישהי שעברה את גיל 44? האם כך נהוג בסניפים בארץ? כי בהדר יוסף, כן אפשרי. חוץ מזה, איך זה שאין כ"כ הרבה רופאי פיריון במרכז? אלא אם כן הולכים לייעוץ פרטי. משהו פה לא הגיוני.. האם זה כך גם בחיפה? (כמובן שאם אתה יודע מה יכולה להיות הסיבה)... ידועים הסיכויים, אך החוק תקף בכ"ז, עד גיל 45!!

27/08/2012 | 15:33 | מאת: פרופ' שחר קול

במכבי חיפה אשמח לייעץ לכל מטופלת, ולא משנה בת כמה היא.

31/08/2012 | 02:01 | מאת: הילה

תודה דר' קול! מעשרות קילומטרים בין חיפה לת"א, מרגישים שאתה מקסים!!!! ענו, וניכר שמצויין, כמו שכטמן (?) המקסים, זוכה פרס נובל בהאצת החלקיקים. גם הוא משדר קסם וענווה!!! ובוגר טכניון..... שנה טובה לך! נ.ב.(התעקשתי לקבל טלפון ישיר במרפאת פוריות, והדר' הבחור יקבל אותי).

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית