אחוזי הצלחה - ייבוא עוברים טריים מחו"ל

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

26/08/2012 | 21:29 | מאת: טניה

שלום. האם ניתן לומר שגם שיטת "החזרת עוברים טריים מחו"ל" לאשה בארץ (שאיכשהו צריכה להעביר זרע מתורם לחו"ל)..... הינה גם ב-40 50% אחוזי הצלחה? כפי שיטת אלו הנוסעות להפריה בחו"ל (שוב, עם זרע של תורם שצריכות לקחת עימן לחו"ל). כי נראה שהרוב נוסעות, אם לקפריסין, אם לקייב, אם לצ'כיה. כי נראה שגם כאן יש חילוקי דעות בין הרופאים המארגנים. אכן? (תודה!)

27/08/2012 | 07:33 | מאת: פרופ' שחר קול

אין הבדל בסיכויי הריון עם עוברים טריים במקום השאיבה, או במקום מרוחק, אליו מעבירים את העוברים באינקובטור נייד.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית