כמה שאלות בבקשה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

26/08/2012 | 13:01 | מאת: לורין

לדר שלום אני בהריון בשלישיה לאחר טיפול ivf שבוע שביעי + 4 יש כמה דברים שמדאיגים אותי ואני רוצה ברשותך הסבר 1- מזה מספר ימים יש לי הפרשות דמיות קלות ביותר עם כאבי בטן עשיתי א. ס והכל בסדר אבל זה ממשיך והרופא אמר לי שזה יכול לקרות בהריון ואין לי מה לדאוג האם זה נכון ? 2- לקבל אוטרוגסטאן דרך הפה תומך בעוברים או עדיף לקבל דרך הנרתיק ? 3- יש לי פטריה והרופא המליץ על נרות אגיסטין למרות שכתוב בעלון של התרופה שאסור לנשים בהריון , אני לא יודעת מה לעשות לקבל את הנרות או לא ואם כן , מה המינון ? ( הרופא שלי לא נתן לי הוראה כמה לקבל , הוא החליט לקבל נרות וזהו) ! תודה מראש

26/08/2012 | 14:25 | מאת: פרופ' שחר קול

1. כן 2. עדיף לברר האם הטיפול חיוני. פעמים רבות הטיפול מיותר, ואפשר להפסיק באופן מיידי. אם חיוני - עדיף נרתיקי. 3. אגיסטן בשימוש נרתיקי מותר בהריון. לגבי המינון - עדיף להתייעץ עם הרופא שלך.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית