דימום

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

20/08/2012 | 22:27 | מאת: דנה

שלום דר' קול, מחזור שליש של הזרעה בוצע בתאריך 6.8 לאחר טיפול בגונאל. אתמול, 13 יום אחרי ההזרעה הופיע בבוקר דימום שהנחתי שהוא ווסת, אך הדימום היה חד פעמי, במהלך היום היו כמה הפרשות דמיות קלות ביותר. בערב ביצעתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית. הבוקר בדיקת בטא- תוצאה 189 הדימום הפסיק כבר אתמול. האם זה שכיח שמופיע דימום ביום שבו אמורה להופיע ווסת? מה פשר דימום זה? הרופא שלי בחו"ל עד סוף השבוע ואני מעט לחוצה. תודה, דנה

21/08/2012 | 07:52 | מאת: פרופ' שחר קול

שכיח מאוד. יש להמשיך מעקב.

21/08/2012 | 18:45 | מאת: דנה

ראשית תודה רבה על התשובה המהירה. גם היום הופיע דימום החל מהבוקר, ממש כמו ווסת, שוב ביצעתי בטא, אתמול יום 14 להזרעה בטא 189 היום בטא 381 נראה שהערכים תקינים אבל הדימום מטריד אותי מאוד, הרופא בחופשה ובמרפאת הפריון נמצאת רק אחות שאמרה לי להמתין. האם ניתן לעשות משהו נוסף מלבד ההמתנה? זו הזרעה שלישית עם גונאל. תודה רבה, דנה

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית