הריון כן/לא?

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

19/08/2012 | 18:39 | מאת: עלמה1

ב-5/8 הוחזרו 2 עוברים יפים לאחר הפשרה. בתאריך 16/8 עשיתי בטא והתוצאה היתה 45 והרופא אמר שבהתחשב בעובדה שזה יום 11 ושמדובר בעוברים מופשרים אז זה בסדר. היום 19/8 שזה היום ה-14בטא שניה שלא הכפילה את עצמה-61. הערכים של האסטרודיול והפרוגסטרון לדברי הרופא טובים אך הבטא לדברי הרופא היתה אמורה להכפיל את עצמה ואמר שניתן צ'אנס נוסף ביום שלישי. שאלתי אותו מה זה יכול להיות אז הוא אמר שכנראה הריון שלא מתפתח טוב ואם זה לא יתפתח זה יפול לבד. האם להספיד את ההריון? מה זה אומר? מה הסיכויי שאולי ישתנה משהו לטובה ביום שלישי? אם זה יעלה ביום שלישי ועדיין לא יכפיל את עצמו האם זה אומר שזה נפל? האם ניתן לראות כבר עכשיו שק הריון

20/08/2012 | 08:22 | מאת: פרופ' שחר קול

הסיכוי להריון תקין הוא קטן. מוקדם מידי לבדיקת א.ס. כדי לראות שק הריון.

20/08/2012 | 17:56 | מאת: עלמה1

אם אחרי הבטא השניה הרופא הבין שזה לא למה אמר לי להמשיך עם הטיפול ולעשות עוד בטא? האם מדובר על הריון כימי או הריון מחוץ לרחם? האם ניתן ללמוד על זה משהו? בפעם הקודמת נקלטתי ללא בעיה זה שהיה לעובר גידול ונאלצתי להפיל בשבוע 23 זה לא קשור. קראתי שהרופא כן צריך לעשות לי אולטרסאונד כדי לראות מה קורה האם זה נכון? אשמח לתשובות

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית