א. ס ראשונה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

17/08/2012 | 18:32 | מאת: לורין

שלום רב אני בהריון שבוע שישי אחרי טיפול ivf .עשיתי א.ס יש שני שקי הריון + שק חלמון אבל אין עוברים ואין ודופק בנוסף אני רוצה לציין שמיום החזרת העוברים היו לי כאבים חזקים בגב ובבטן תחתונה אבל מזה שבוע הכאבים פחתו ، אני מקבלת לתמיכה אוטרגסטאן 3*3 עכשיו דרך הפה בגלל פטריה בבקשה דר אני לחוצה מאד ודואגת אם אפשר יש לי כמה שאלות האם זה בסדר שעדיין אין דופק בשבוע השישי ? עצם עובדה שהכאבים פחתו ואין לי בחילות זה מעיד על בעיה בהריון או שאין קשר ? זה משנה אוטרגסטאן דרך הנרתיק או הפה לתמיכת העוברים ? תודה מראש אני מאוד לחוצה ל

19/08/2012 | 09:38 | מאת: פרופ' שחר קול

1. כן, רצוי לחזור על בדיקת א.ס חודש לאחר השאיבה. 2. אין קשר. 3. יש לברר רמת פרוגסטרון ואסטרדיול, יתכן ואפשר לוותר על התמיכה.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית