מרפאת פוריות, או בריאות האשה, בלפור ת"א

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

14/08/2012 | 21:14 | מאת: טלי

קיבלתי הפניה למרפאת פוריות, כולל לבנק זרע בבי"ח (מרפאות חוץ). האם יש לפנות למרפאת פוריות, פתיחת תיק, התייעצות התחלתית עם רופא פיריון, או שמא ללכת לבנק הזרע ושם לפתוח, בנוסף, תיק? מה מקדים למה בתרומת זרע (לאם יחידנית). הרי בבי"ח ציבורי אפשר לבצע הזרעות. ולקבל שם רופא מלווה. מה בעצם תפקידה של מרפאה לבריאות האשה? יחידות פוריות יש גם בבתי חולים כמדומני.

15/08/2012 | 07:13 | מאת: פרופ' שחר קול

סביר שקופת החולים שלך לא תיתן התחייבות למרפאת פריון בבית החולים, אם יש מרפאת פריון במסגרת הקופה. כל הברור יבוצע בקופה. ההזרעה בלבד בבית החולים.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית