אחרי הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

14/08/2012 | 11:39 | מאת: מנסה

שלום ד"ר, ביום שישי, 10 לחודש עברתי הזרעה (חודשיים אחרי הסרת מחיצה+פוליצסטית) טופלתי בפיורגון 100: בימין היה זקיק 20 (כל השבוע גדל בקצב יפה) בשמאל שניי זקיקים:אחד 18 ואחד 20. הרירית הייתה תלת שכבתית ובגודל 7.2. E2 - 1943, פרוגרסטרון 2.5 הזרקתי אורביטל בשעה 9:18 בבוקר בהוראת הרופא וההזרעה הייתה ביום שישי האם אלה נתונים טובים? אגב בערב גם קיבלנו הוראה לעשות "שיעורי בית" לחיזוק שאלה לגבי טיסות, אני אמורה לטוס ב 31 לחודש, בהנחה שב"ה אני כן בהריון האם זה מסוכן? מה ההמלצה? תודה

14/08/2012 | 12:17 | מאת: פרופ' שחר קול

הסיכויים טובים. במהלך הריון מומלץ להישאר בארץ.

14/08/2012 | 12:51 | מאת: מנסה

תודה ד"ר על תגובתך, מה בעצם קורה בימים אלה (מיום שישי יום ההזרעה עד היום)? האם אני אמורה להרגיש פיזית משהו ? מה זה אומר רירית תלת שכבתית?

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית