פרוטוקול טיפול

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

13/08/2012 | 20:56 | מאת: שרון

האם נהוג שכל התחלת טיפולי הזרעות (לאם יחידנית) מתחילים באותה דרך? ואותן תרופות? (נשים שעברו 40). או האם פרוטוקול הוא דבר המותאם אישית? לפי נתונים הורמונליים? במילים אחרות, האם 'להתעקש' על רופא פרטי? מה רע במרפאות מבבי לבריאות האישה? או שמא רופא 1 לכל הדרך..?

14/08/2012 | 07:52 | מאת: פרופ' שחר קול

תמיד יש להתאים הטיפול למטופלת. במסגרת מכבי (או קופה אחרת) או במסגרת פרטית. איכות השירות במכבי דומה לאיכות השירות בפרטי. ההבדל הוא בשעות הקבלה, והתנאים מסביב, אך לא בליבת העשייה הרפואית.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית