בטא

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

08/08/2012 | 16:21 | מאת: m

אחרי 12 יום להחזרת 3 עוברים קיבלתי תשובה : בטא 42 מבינה לשמחתי שאני בהריון עם זאת , אמרו לי להגיע לבדיקה חוזרת עוד יומיים ? מדוע ? מפאת גילי 39 רוצים לדעת שזה לא נספג ? שהבטא עולה ? כל כמה זמן כעת מעקב בטא ? מתי אדע כמה נקלטו מתוך ה 3 ? אמרו לי להמשיך עם נרות הפרוגסטרון , האם אתה יכול להניח עד מתי ממשיכים עם הנרות ? תודה רבה סליחה על ריבוי השאלות ( זה מהתרגשות ) m

08/08/2012 | 19:47 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לוודא הכפלת הבטא בתוך יומיים, לכן הבדיקה החוזרת. בלי קשר לגיל, זו רוטינה בחלק מהיחידות. אם הבטא עולה יפה יש לבצע בדיקת א.ס. חודש לאחר השאיבה כדי לזהות דופק עוברי. הבדיקה גם תזהה את מספר העוברים שנקלטו. רצוי לבדוק בבדיקת הדם גם אסטרדיול ופרוגסטרון. יתכן ואפשר כבר להפסיק הנרות כבר כעת.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית