בטא שלילית

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

05/08/2012 | 09:29 | מאת: נעמה

לצערי אחרי ivf -איקסי ראשון - אין הריון אני אומנם בת 41 אבל נשאבו 9 ביציות , הוחזרו 3 עוברים הרופא אמר שהתגובה שלי היתה טובה , הרירית רחם מצוינת אז למה העוברים לא נקלטו ??? להפסיק את תמיכת הפרוגסטרון ? מתי אמורה לבוא הווסת ? עפ"י התוצאות האם לנסות טיפול נוסף עם אותו פרוטוקול קצר שניתן לי ?

05/08/2012 | 11:03 | מאת: פרופ' שחר קול

לצערנו, רוב מוחלט של טיפולי IVF בגיל 41 אינם צולחים. יש להפסיק התמיכה, וצפוי מחזור בתוך ימים ספורים. על פי התגובה השחלתית הפרוטוקול שקיבלת היה טוב.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית