החזרת עוברים לרחם בשיטת Trans mural

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

01/08/2012 | 13:56 | מאת: ל

שלום, האם מישהו יודע להגיד אם שיטת החזרת עוברים לרחם Trans mural (וגינלית) יעילה והאם היא משיגה הריון ? אודה על תשובתכם ל

01/08/2012 | 14:14 | מאת: פרופ' שחר קול

הליך נדיר ביותר, ולא מקובל.

01/08/2012 | 15:20 | מאת: ל

ד"ר קול המון תודה על תשובתך. אני טופלתי במשך 5 שנים בשיטה זו כולל פעמיים תרומת ביצית ללא הצלחה. מיותר לציין את עוגמת הנפש והעלויות הגבוהות. האם לדעתך מדובר על רשלנות/חוסר הגינות של הרופא המטפל שהמשיך להחזיר עוברים בשיטה זו במקום לנסות להחזיר עוברים דרך צוואר הרחם בהרדמה. אומנם צוואר הרחם שלי קוצר ויש בו הידבקויות אך עברתי גרדות וצילום רחם בהרדמה. הרופא לא ביקש לבדוק אופציה אחרת להחזרת עוברים. אודה על חוות דעתך. ל

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית