איחור במחזור

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

30/07/2012 | 15:47 | מאת: אורטל

שלום ד"ר אני בטיפולי IVF מאז הכשלון האחרון שהסתיים בב.ד שלילית ב 27.06, אני בהפסקה, לא לוקחת כלום. אז למעשה מחזור אחרון היה ב 23.06 ונמשך בערך 10 ימים. עד היום 30.07 לא קיבלתי מחזור. היום עשיתי ב.ביתית שיצאה שלילית כמובן. מה אני אמורה לעשות? להמתין בסבלנות או להיבדק? או לקחת כדורים כדי לזרז את המחזור? אנא תשובתך תודה רבה!

30/07/2012 | 15:53 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לדעת את רשימת התרופות שקיבלת, ובעיקר האם אגוניסט-ארוך-טווח. בנוסף, יש לדעת הסטטוס ההורמונלי העכשווי שלך.

30/07/2012 | 17:23 | מאת: אורטל

שלום ד"ר זה היה פרוטוקול קצר לפי שאני יודעת, התחלתי להזריק ביום ה3 למחזור: 4 אמפולות של מונוגון, אחר כך גם אורגלוטרן, וב 08.06 אובטרל. בשאיבה היו 14 ביציות. אחרי החזרת שלוש פעמים ביום אוטרגסטן דרך הנרתיק. אני אמורה לעשות ב.ד ביום ה3 למחזור על מנת לקבל פרופיל הורמונלי שלם. האם האינפורמציה הזו עוזרת לך להבין את תמונת המצב יותר. אנא תשובתך תודה

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית