כאב / נפיחות לאחר שריבה והחזרה

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

28/07/2012 | 01:39 | מאת: שאלה

ביום רביעי האחרון 25.7 נשאבו 9 ביציות ביום שישי 27.7 הוחזרו 3 עוברים - בעלי 4 תאים עדיין ישלי גלים של כאבי בטן תחתונה בעיקר בעמידה וישיבה , לחץ בבטן תחתונה -כמו כאבי מחזור ונפיחות בבטן תחתונה עצירות מיום רביעי לציין שאני בת 40 , אין לי חום ולא לוקחת כלום נגד כאב הכאב בינוני , לא חזק באופן מיוחד , כמו כאב מחזור מה לעשות ? עד מתי לדעתך אחרי שאיבה ייפסקו הנפיחות / כאב ? האם זה יכול להיות בכלל מהנר הוגינלי לתמיכה שאני מכניסה מיום השאיבה?

28/07/2012 | 08:43 | מאת: פרופ' שחר קול

יש לצפות שעם מנוחה הכאב יחלוף בימים הקרובים. אם לא - יש לפנות לרופא המטפלץ אין קשר לנר.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית