האם כדאי להתחיל ישר השתלת ביצית מופרית,?

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

23/07/2012 | 23:57 | מאת: שושי

בת 44.3, הכל תקין, יש מחזור וביוץ. (בגיל 42.5 עוד אמרו לי שאפשר ללכת להזרעות בדרך טבעית). השאלה אם כדאי לנסות טיפול 1 של ivf ולקוות להקפאת עוברים שניתן להחזירם לרחם גם לאחר גיל 45. כי הטיפולים ארוכים.... האם אפקטיבי לעבור מסלול שכזה? כי מכבי מאפשרים עד גיל 45

24/07/2012 | 09:11 | מאת: פרופ' שחר קול

גיל 45 כגבול עליון נקבע ע"י הממשלה, ולא ע"י מכבי או קופה אחרת. יש לזכור כי מטרת הטיפול היא להשיג הריון תקין, ולא ליצור מאגר עוברים קפואים. מציע לנסות IVF למטרה זו.

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית