ביטול שאיבת ביציות

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

17/07/2012 | 15:30 | מאת: טלי

שלום רב פרופ' דניאל זיידמן, אני בת 27 עברתי טיפול IVF עקב בעיית זרע קשה של בעלי- אזוזספרמיה. בימים הראשונים של הטיפול הייתה תגובה מאוד טובה של השחלות של לזריקות (גונל, אורגלטורן) 4 ימים הזרקתי מינון של 150 גונאל ביום ה-4 התחלתי להוסיף את זריקת האורגלטורן הורמון אסטרדיול הראה עלייה: 247, 5547, ביום החמישי לטיפול 75 גונאל 15,619 ביום השביעי לטיפול 14,519 יום שמיני ביום השמיני לטיפול אמרתי לרופא שאני מזריקה בבוקר בשעה 7:00 את הזריקות והוא אמר לי שבדרך כלל מזריקים בשעה 17:00 שיניתי את שעת ההזרקה וביום ה-10 שהגעתי לבדיקת דם רמת ההורמון הייתה- 3310 וביום ה-11 2215 וביטלו לי את השאיבה עקב ירידה בהורומונים וביטלו את הניתוח של בעלי תזה. שאלתי אלייך היא כזו: האם ייתכן שהירידה בהורמונים היא כתוצאה מהשינוי בשעת ההזרקה? האם זה מעיד משהו על הפוריות שלי? האם בכל זאת אצטרך לחכות עכשיו 2 וסתות? אשמח לתשובתך בהקדם אין ספק שזו הייתה הפתעה בשבילי נורא כאב לי חיכיתי כל כך לשאיבה ולבסוף היא התבטלה בברכה, טלי

17/07/2012 | 15:33 | מאת: טלי

סליחה טעיתי בשמך

17/07/2012 | 15:49 | מאת: טלי

סליחה על הטעות בשמך. אני מצטערת פשוט הפניתי את השאלה גם לפרופ' זיידמן ולא קיבלתי תשובה עד היום. אשמח לתשובה ממך

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית