שיעורי הצלחה של טיפולי פוריות בישראל

דיון מתוך פורום  פוריות והפריה חוץ גופית

10/07/2012 | 06:54 | מאת: א.

שלום רב חברה שלי, ישראלית ששוהה בחו"ל, שוקלת להגיע לטיפולי פוריות בישראל לאחר שהבינה כי ישראל היא "מעצמת פוריות" וכי אחוזי ההצלחה כאן גבוהים. כדי לקבל את ההחלטה היא מחפשת נתונים סטטיסטיים על שיוערי ההצלחה של טיפולי פוריות בישראל - בעיקר הזרעות ובעיקר לנשים בגיל 35-37. את הנתנון לגבי בריטנה, משם היא מגיעה, כבר יש לה. האם נעשו סקרים כאלה בארץ וכיצד ניתן להגיע לנתונים הללו? תודה רבה מראש!

10/07/2012 | 08:19 | מאת: פרופ' שחר קול

אין נתונים ברמה הארצית של הריונות לאחר הזרעה לנשים בגיל 35-37

מנהל פורום פוריות והפריה חוץ גופית